Wanneer
Van: 13-04-2024
Tot: 05-05-2024

Bollie de beer is de kindermascotte van het Tulpenfestival. Hij heeft allerlei spelletjes bedacht om jullie mee te nemen in de wereld van de tulp. Hoe leuk is dat? Spelenderwijs kom je achter allerlei weetjes over tulpen, en… het is ook nog eens leerzaam voor jullie ouders, opa’s, oma’s of wie dan ook met jullie de tulpenroute rijdt.

Wat heeft Bollie allemaal voor jullie bedacht: 

Bij de Tulpenfestival locatie van Renne Streekproducten heeft Bollie een heus doolhof gemaakt van bollenkisten. Durf jij daarin? Hoe stoer is dat! Als je het doolhof goed doorloopt krijg je een woord. Weet jij deze puzzel goed op te lossen? Ga dan heel snel met je antwoord naar de boerderijwinkel en vertel wat je gevonden hebt. Er ligt daar een leuke verrassing op je te wachten. 

Bollie is er maar druk mee! Zo heeft hij ook veel leuke activiteiten op het Tulpenbelevingsveld bedacht. Hier heeft hij posters geplaatst met allemaal leuke en leerzame dingen over de tulpen.
Leg de puzzel van bol tot bloem en kraak de code, dan ligt er een presentje voor je klaar! Dus doe je best! 

Bollie heeft nog één andere uitdaging voor jullie gemaakt. Deze is bij Tulpenfestival locatie Bij Ons in de Wellerwaard. Kan jij Bollie helpen met het invullen van de wereldkaart? Het is best wel lastig want onze Hollandse tulpen vliegen de hele wereld over. Bollie heeft jouw hulp nodig om de juiste landen te vinden. Help Bollie goed en kraak de code zodat je ook hier een cadeautje kan verdienen!

En, vergeet niet een selfie met Bollie te maken! Plaats je foto op Instragram of Facebook met #profytodsdtulpenfestival. Bollie verzameld hier alle leuke foto’s van dit jaar! 

Bollie wenst jullie heel veel succes en plezier met alle opdrachten!

Doei!!