Locatie

Creilerpad 14
8312 PS  Creil

Wanneer
Van: 21-04-2023
Tot: 07-05-2023

Het Tulpenbelevingsveld in Creil is al vele jaren een vast onderdeel van het Tulpenfestival. Het is een gezellige locatie om even de benen te strekken, en er is van alles te doen!

Showtuin

Wandel langs 500 verschillende soorten tulpen in de showtuin en maak naar hartenlust de mooiste foto’s. Geniet van de vele kleuren en bewonder de grote verscheidenheid aan tulpen.

Pop-up Grand Tulip Café

Toe aan een lekker bakje koffie, een heerlijke lunch of een sanitaire stop? Dan ben je in het Pop-up Grand Tulip Café van Slump Catering & Events aan het goede adres! Dit gezellige pop-up café op het Tulpenbelevingsveld is elke woensdag t/m zondag tijdens het Tulpenfestival geopend tussen 11.00 – 17.00 uur, en ook toegankelijk voor mindervaliden.

Met het prachtige uitzicht over de verschillende soorten tulpen die te bewonderen zijn op het Tulpenbelevingsveld, is het pop-up café de ideale locatie om even bij te komen onder het genot van een hapje en een drankje.

Informatiebalie

Traditiegetrouw vind je op het Tulpenbelevingsveld de informatiebalie van het Tulpenfestival. De dames van de informatiebalie staan in het pop-up café en bij hen kun je terecht met alle mogelijke vragen betreffende het Tulpenfestival. Tevens kun je hier terecht voor leuke souvenirs, een mooi aandenken aan adembenemende dag.

Gedurende de weken van het festival zal de informatiebalie alle dagen geopend zijn van 12.00 uur tot 17.00 uur.
Wij hopen je daar te ontmoeten indien je vragen hebt, of gewoon voor een gezellig babbeltje!

Markt

Op zaterdag 29 en zondag 30 april van 10.00 – 16.00 uur is er een gezellige, creatieve markt op het Tulpenbelevingsveld. Je vindt er onder andere kleurrijke sieraden, vrolijke zijden sjaals, tulpenchocolade en je kunt er je eigen schilderijtje maken.

Het Tulpenbelevingsveld is vrij toegankelijk en tijdens het Tulpenfestival dagelijks geopend van 11.00 – 17.00 uur.