Locatie

Creilerpad 14
8312 PS  Creil

Wanneer
Van: 20-04-2024
Tot: 28-04-2024
Meer informatie

TULPENVLIEGROUTE 

10 jaar geleden is De Tulpenvliegroute begonnen als kleinschalig evenement. De lokale mensen uit de Noordoostpolder waren de eersten die enthousiast mee gingen en onze kleurrijke polder van boven zagen. Nu, 10 jaar later is De Tulpenvliegroute uitgegroeid tot een internationale trekpleister die razendsnel is uitverkocht. Helikopterpiloot en Creilenaar Pieter Veendrick neemt je mee de lucht in om de tulpenvelden van bovenaf te bewonderen. Je stijgt op tussen de tulpenvelden om vervolgens tijdens je vlucht te genieten van weidse uitzichten vol kleur.

“In die 10 jaar hebben we meer dan 3000 mensen mogen vervoeren, afkomstig uit alle hoeken van de wereld. De vluchten worden gebruikt voor jubilea, huwelijksaanzoeken, verjaardagen en verrassingen. Alle mensen die meevliegen zijn verwonderd en onder de indruk van het uitzicht van de kleurrijke, uitgestrekte velden. Het zicht op het IJsselmeer en het ingepolderde landschap draagt daar alleen maar meer aan bij. Tijdens de vlucht vertel ik als een lokale gids met veel passie en plezier over de tulpenteelt en de geschiedenis van de Noordoostpolder, wat de vlucht extra speciaal maakt.”

Wil jij nou ook graag deze bijzondere ervaring een keer mee maken? Boek dan nu snel je vlucht op www.tulpenvliegroute.nl en geniet van een waanzinnige ervaring!

Zie het als een cadeau aan jezelf of deel het met de mensen die je lief hebt.

Informatie en boekingen: www.tulpenvliegroute.nl

Vliegdata: 20, 21, 27 en 28 april 2024

Vertrekpunt: Tulpenbelevingsveld, Creilerpad 14, Creil