Locatie

Schoterpad 1
8314 RA  Bant

Wanneer
Van: 21-04-2023
Tot: 07-05-2023
Meer informatie

Ook dit jaar is Vakantiepark Eigen Wijze één van de Tulpenfestival locaties.

Tijdens het Tulpenfestival is op zaterdag en zondag tussen 11.00 en 17.00 uur de tent open voor een hapje en een drankje.
Daarnaast is er door de leerlingen van de Zonnebloemschool een tulpentuin met 20 verschillende soorten tulpen geplant. Zaterdag 22 april is er een plukdag, en kun je tussen 11.00 en 17.00 uur je eigen tulpenboeket komen plukken. Er is dan ook een foodtruck aanwezig met lekkere hapjes en drankjes.

Wandelroute

Daarnaast is er in samenwerking met het kuinderbos een wandelroute van 4 km. uitgestippeld. Deze route leidt je langs een kleurrijk tulpenveld, de tulpenpluktuin bij Eigen Wijze én de zandsculpturen in het Kuinderbos. Een perfecte activiteit om even de benen te strekken. Voor meer informatie over deze wandelroute, klik hier.

Bollie de Beer

Ook op deze locatie heeft Bollie de Beer gezorgd voor een uitdaging voor de kinderen. Zij mogen Bollie de Beer helpen met het invullen van de wereldkaart, en ontdekken op die manier naar welke landen onze Hollandse tulpen allemaal worden ge-exporteert.

Openingstijden tijdens het Tulpenfestival
Vakantiepark Eigen Wijze is in de weekenden geopend van 11.00 tot 17.00 uur*

*Dit geldt enkel voor de horeca.Voor een sanitaire stop, de Bollie de Beer activiteit en de start van de wandelroute, kan je hier alle dagen terecht.