Locatie

Floraweg 6
8312 PP  Creil

Wanneer
Op: 24-04-2019
Tot: 24-04-2019
Meer informatie

Wat is er nou mooier dan het schilderij van de bloeiende tulpenvelden vanuit de lucht te mogen aanschouwen. Naast de helikoptervluchten kun je dit jaar tijdens het Profytodsd Tulpenfestival ook een ballonvaart maken!

Dit jaar kun je voor het eerst tijdens het Profytodsd Tulpenfestival van de unieke gelegenheid gebruik maken een ballonvaart over de bloeiende tulpenvelden te maken vanaf het Tulpenbelevingsveld in Creil. Een ballonvaart is sowieso al een schitterende belevenis, het hele jaar door. Echter een ballonvaart boven de bloeiende tulpenvelden is zelfs in Nederland uniek en zeer exclusief om mee te maken doordat de tulpenvelden in Nederland slechts 2 tot 3 weken per jaar bloeien.

Tijdens deze spectaculaire en adembenemende ballonvaart kun je de schoonheid van de weidse tulpenvelden in alle rust ervaren. Je voelt je zo vrij als een vogel en op geheel unieke wijze verken je het gebied van de Noordoostpolder met de prachtige kleurenexplosie van de tulpen aan je voeten.

Wil je iemand een unieke ballonvaart cadeau geven, iemand op een bijzonder manier verrassen of je zakelijke relaties een zeer indrukwekkende ervaring aanbieden? Laat dan deze exclusieve kans niet aan je voorbijgaan. Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar.

Voor het speciale festivaltarief van € 150,- kun jij in 2019 een unieke ballonvaart over de Noordoostpolder maken! Ga voor boekingen en meer informatie naar: www.tulpenballonvaart.nl