Wanneer
Van: 16-04-2022
Tot: 08-05-2022

Weet jij de code te kraken?

Ook voor/met jonge bezoekers is het Tulpenfestival een leuk dagje uit. Zo is er voor hen Bollie de Berenroute, die vanaf de achterbank gevolgd kan worden. Het thema van Bollie de Berenroute is “80 jaar droog” en zal in het teken staan van zand en water.
Het startpunt van Bollie de Berenroute is bij Renne Streekproducten in Nagele. Daar ligt een tasje klaar met een puzzelboekje en andere leuke items.

Vanaf daar volgt men de van Staveren autoroute tot aan Vakantiepark Eigen Wijze. Onderweg is er van alles te beleven. Er komen leuke tulpenweetjes voorbij, er zijn puzzels te maken en proefjes te doen. Weet jij de code te kraken? Dan ligt er op het eindpunt van Bollie de Berenroute een leuke verrassing op je te wachten!

 

Kaartjes voor Bollie de Berenroute zijn te koop via de website van het Tulpenfestival, of bij het startpunt Renne Streekproducten in Nagele.

Hoe werkt het?
– Koop je kaartje voor Bollie de Berenroute via de webshop of bij het startpunt Renne Streekproducten.

Kosten € 6.- per kind.

– Startlocatie Bollie de Berenroute: Renne Streekproducten in Nagele (open: iedere dag tussen 10.00 en 16.00 uur). Hier kan je je kaartje verzilveren. Je krijgt dan een tasje met daarin een opdrachtenboekje, pen, kleurpotloden en cadeautjes. Ter plaatse een tasje kopen is ook mogelijk!
– Volg de borden van de Tulpenroute, of de app, en ga op onderzoek!

Doelgroep voor Bollie de Berenroute : kinderen van 4 t/m 12 jaar.

TIP! Combineer Bollie de Berenroute met de Tulpenfestival App. Zo is de autoroute een leuk en informatief dagje uit voor jong en oud.

Koop hier je kaartje voor Bollie de Berenroute!